Home > > Vacancy Treasury Recruitment Consultant (m/v) full- of part-time
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Treasury Recruitment Consultant (m/v) full- of part-time

Inleiding en taken

Ruim vijftien jaar werkte ik met veel plezier in zeer diverse, internationale functies bij twee marktleiders in recruitment. Ruim tien jaar geleden besloot ik mijn eigen recruitment onderneming te starten in het vakgebied waarin ik het liefst bemiddelde: corporate treasury. Inmiddels zijn we met een team van zes en zoek ik een consultant die kan leren en bijdragen. Je focus in deze functie zal liggen op drie hoofdgebieden:

 1. Opbouwen van nieuwe en onderhouden van bestaande relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Geen platte commercie, maar oprecht geïnteresseerd en met het belang van de opdrachtgever voorop. Vanzelfsprekend omvat dit bezoeken, bellen en mailen, altijd met een plan en in samenwerking en met support van je collegae. Wij gaan uit van langlopende relaties. Dit betekent dat je weet wat er speelt in het vakgebied en hoe organisaties zich ontwikkelen. Als een relevante opdracht in zicht komt, dan zorg je dat deze ook bij ons landt.
 2. Het voeren van de regie over een geheel recruitment project, te beginnen met junior posities. Onder begeleiding start je bij de intake en het sluiten van de overeenkomst met de opdrachtgever en rondt je af met het verzenden van een factuur. Samen met je collegae besluit je wie welke taak oppakt. Jij interviewt in ieder geval de kandidaten en presenteert hen bij de opdrachtgever.
 3. In het kader van versterking van recruitment en marketing processen hebben we een aantal projecten gedefinieerd. In het kader van je training zal je deze trekken, met onze en externe input.

Ideale Kandidaat

Primair ben ik op zoek naar de goede persoonlijkheid: nieuwsgierig, energiek en extravert. Verantwoordelijkheid nemen en intelligente vragen kunnen stellen. Goede voorspellers van dergelijk gedrag zijn een afgeronde academische opleiding, bijbanen of bestuursfuncties, topsport of hoge cijfers. In ieder geval ben je een praktische aanpakker en heb je geen probleem met de Engelse taal.
Onze thuisbasis is Venlo (bij het station), persoonlijke interviews worden vaak in het westen gevoerd. Met regelmatig reizen in Nederland heb je geen probleem. Als je het leuk vindt, kan je internationale opdrachten oppakken. Insteek voor jou en voor mij is dat je je voor langere tijd aan de club verbindt.

Treasurer Search

De afgelopen jaren is mijn organisatie gegroeid naar zes mensen, niet iedereen werkt fulltime. We zijn goed opgeleid, betrokken en hebben plezier in ons werk. We hebben de taken zo verdeeld dat ieder zijn talenten maximaal benut en herverdelen deze indien dit ons helpt. We zorgen er voor dat Treasurer Search ieder jaar weer verbetert, langs diverse assen. Dus initiatief wordt verwacht. Onze naamsbekendheid en ons track record is goed. We houden onze doelgroep klein en gaan voor kwaliteit boven kwantiteit. We vergeten natuurlijk niet dat het uiteindelijk gaat om het resultaat.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Het basis salaris is marktconform, als je op snelheid bent kunnen we over een bonus spreken. Een telefoon en laptop horen natuurlijk bij de functie. Afhankelijk van ontwikkelingen zal je tot 30% extern zijn. Ik bied vrijheid en de mogelijkheid je te ontwikkelen in één van de mooiste beroepen die er is: headhunter.
Solliciteren via onderstaande "apply" knop heeft mijn voorkeur.

Location

Nederland - Venlo

Contact person

Pieter de Kiewit
T: (0850) 866 798
M: (06) 1111 9783

Other details
Match criteria
Jobtype preference
 • Treasury Commercie
 • Other
Industry type
 • Professional Services
Education
 • Bachelor's degree or equivalent
 • Master's degree or equivalent or more
Contract type
 • Full Time Employment
 • Part Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
 • < € 50.000
 • € 50.000 - € 75.000