Home >
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Treasury Manager (m/v)

Taken Treasury Manager

De treasury manager wacht niet op instructies van de CFO maar neemt zelf zijn verantwoordelijkheid. Hij kent de interne en externe stakeholders, slaat bruggen naar zijn discipline en bepaalt zijn prioriteitenlijst. Hij is niet bang zich te laten gelden indien dit nodig is maar zorgt ook dat treasury als service unit de business verder helpt.
Zonder uitputtend te zijn vallen de volgende deelgebieden in ieder geval onder zijn verantwoordelijkheid: liquidity management, (asset based) funding, trade finance, FX & rentemanagement, reporting en analyse.

Ideale Treasury Manager

De ideale treasury manager combineert denkkracht (academische opleiding), communicatie (overtuigen en faciliteren) en vakkennis. Hij voelt zich thuis in een kleine organisatie met grote exposures. Als persoon neemt hij verantwoordelijkheid en heeft een goed ontwikkeld gevoel voor verstandig zaken doen.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een Nederlandse handelsonderneming doorspekt met internationale business relaties en vele honderden miljoenen omzet. De medewerkers zijn energiek, assertief en er heerst een ondernemende spirit. Vrijheid en meer verantwoordelijkheid wordt verdiend door het behalen van resultaten.

Arbeidsvoorwaarden en proces

Het basisinkomen voor deze positie zal circa €85K zijn. Voor kandidaten die evident meer brengen is men bereid meer budget vrij te maken.

Wij hebben deze search opdracht enkele maanden eerder opgestart. Door ontwikkelingen is deze on hold gezet en nu opnieuw opgestart.

Sollicitanten kunnen hun profiel online updaten en voor deze functie solliciteren via de 'apply' button onderaan de pagina.

Location

Amsterdam

Publication date

14-01-2019

Contact person

Pieter de Kiewit
T: (020) 6586 118
M: (06) 1111 9783
Other details
Match criteria
Jobtype preference
  • Assistant Treasurer
  • Cash Manager
  • Corporate Finance Manager / Financing Specialist
  • Group Treasurer
Industry type
  • Trade/Commerce
Education
  • Master's degree or equivalent or more
Contract type
  • Full Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
  • € 75.000 - € 100.000