Home >
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Treasurer met Corporate Finance Focus (m/v)

Taken Treasurer

De treasurer is verantwoordelijk voor de gehele treasury functie en combineert operationele en strategische taken. Vanzelfsprekend omvat zijn takenpakket cash flow forecasting, risk management (voornamelijk rente, inclusief hedging), reporting & analyse en complexe payments. In vergelijk met andere treasury posities ligt er in deze baan een grote nadruk op de uitvoering en het management van funding met onderwerpen als bonds, private placements, bankfinanciering en ratings. Hierover zal vanzelfsprekend veel moeten worden gecommuniceerd met in- en externe partijen.

Ideale Treasurer

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een afgeronde academische opleiding en circa 7 jaar relevante ervaring. Gegeven het bijzondere takenpakket kan deze ervaring zijn opgedaan in een corporate, bancaire en investment omgeving. Als persoon moet de treasurer in staat en bereid zijn brede, operationele en strategische taken af te wisselen. Hij is analytisch sterk, kan communiceren op niveau en neemt verantwoordelijkheid.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een professionele investeerder met een gespecialiseerde portfolio met een waarde van enkele miljarden. In headcount is de organisatie overzichtelijk, de bedrijfscultuur is Nederlands, professioneel en ambitieus. De zeer ervaren huidige treasurer heeft promotie gemaakt en richt zich nu op andere taken. Hij zal leidinggeven aan de kandidaat die we zoeken.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

De verwachte inkomensindicatie voor deze positie is €80.000. Men staat zeker open voor jonge talenten en is in redelijkheid ook bereid meer te betalen voor kandidaten die meer brengen. Vanzelfsprekend zal worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van de nieuwe treasurer. Voor kandidaten die passen en geïnteresseerd zijn, is er een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar.

Did you know that you can update your profile online and apply easily for this vacancy via the button ‘apply' below?

Location

Amsterdam

Contact person

Pieter de Kiewit
T: (020) 6586 118
M: (06) 1111 9783
Other details
Match criteria
Jobtype preference
  • Cash Manager
  • Corporate Finance Manager / Financing Specialist
  • Risk Manager
Industry type
  • Financial Services
  • Trade/Commerce
Education
  • Master's degree or equivalent or more
Contract type
  • Full Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
  • € 50.000 - € 75.000
  • € 75.000 - € 100.000