Home > > Vacancy Recruitment Consultant voor Treasurer Search (Mogelijk ook voor een bankier)
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Recruitment Consultant voor Treasurer Search (Mogelijk ook voor een bankier)

Inleiding en taken

We zijn een stabiel en goed ingewerkt team en mede daardoor konden we goed vooruit tijdens de pandemie. Al langer hebben we meer ideeën dan tijd. Dit wordt extra duidelijk nu de markt aantrekt. Er zijn teveel leuke dingen te doen! We zoeken een collega in de rol van recruitment consultant en vullen de rol niet in zoals bulk recruiters doen. Je focus in deze functie zal liggen op drie hoofdgebieden:

 1. Onderhouden van relaties met bestaande opdrachtgevers en bekende kandidaten. En het opbouwen van nieuwe. Geen platte commercie, maar oprecht interesse met hun belang in gedachte. Vanzelfsprekend omvat dit bezoeken, bellen en mailen. Altijd met een plan en in samenwerking met (en support van) je collegae. Wij gaan uit van langlopende relaties met alle stakeholders. Dit betekent dat je weet wat er speelt in het vakgebied en hoe organisaties zich ontwikkelen. Als een relevante opdracht in zicht komt, dan zorg je dat deze ook bij ons landt. Koude acquisitie is uitzonderlijk bij ons.
 2. Het voeren van de regie over een geheel recruitment project. Je start bij de intake en rondt af met het (laten) verzenden van de factuur. Samen met je collegae besluit je wie welke taak oppakt. Jij interviewt in ieder geval de kandidaten, bent het inhoudelijk aanspreekpunt en presenteert bij de opdrachtgever.
 3. In het kader van versterking van recruitment en marketing processen hebben we een aantal projecten gedefinieerd. In het kader van je training zal je deze trekken, met onze en externe input. Hierbij kan je denken aan www.treasurertest.com, internationale expansie en intern organisatorische zaken.

Ideale Kandidaat

Primair zijn we op zoek naar de goede persoonlijkheid: nieuwsgierig, energiek, extravert en in balans. In staat verantwoordelijkheid te nemen en intelligente vragen te kunnen stellen. Goede voorspellers van dergelijk gedrag zijn een afgeronde academische opleiding, bijbanen of bestuursfuncties, topsport of hoge cijfers. In ieder geval ben je een praktische aanpakker en heb je geen probleem met de Engelse taal: 70% van de mensen met wie we communiceren, spreekt geen Nederlands! In waarschijnlijkheid komt een kandidaat uit recruitment en ontdekt dat werken bij ons anders is dan bij anderen. Het kan ook een bankier zijn die zijn liefde voor zijn vak in een andere rol wil inzetten. En we staan open voor kandidaten met een hele andere achtergrond. We leren niet-recruiters met plezier het vak.

Onze thuisbasis is Venlo (bij het station), persoonlijke interviews worden vaak in het westen gevoerd, we starten weer met ons satelliet kantoor in de randstad. Met regelmatig reizen in Nederland heb je geen probleem, rekening houdende met corona. Als je het leuk vindt, kan je internationale opdrachten oppakken. Insteek voor jou en voor ons is dat je je voor langere tijd aan de club verbindt.

Treasurer Search

Treasurer Search vindt kandidaten voor vaste en interim vacatures in corporate treasury. Binnen deze niche zijn we marktleider, onze doelgroep kent ons en we kennen hen. Onze organisatie is gebouwd op een fundament van inhoudelijke expertise en langlopende relaties. De meeste van onze opdrachtgevers zal je kennen, het zijn meestal genoteerde bedrijven met een miljardenomzet.

De afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid naar zes mensen, niet iedereen werkt fulltime. We zijn goed opgeleid, betrokken en hebben plezier in ons werk. We hebben de taken zo verdeeld dat ieder zijn talenten maximaal benut en herverdelen deze indien dit ons helpt. We zorgen er voor dat Treasurer Search ieder jaar weer verbetert, langs diverse assen. Dus initiatief wordt verwacht. Onze naamsbekendheid en ons track record is goed. We houden onze doelgroep klein en gaan voor kwaliteit boven kwantiteit. We vergeten natuurlijk niet dat het uiteindelijk gaat om het resultaat.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Je start direct met een vast contract. Het basis salaris is marktconform, als je op snelheid bent, waar je de tijd voor krijgt, kunnen we over een bonus spreken. Aangezien we open staan voor mediors en seniors is een bedrag noemen nu lastig. Een telefoon en laptop horen natuurlijk bij de functie. Je zult extern werken, thuis en op kantoor. Dat regelen we in overleg. We bieden vrijheid en de mogelijkheid je te ontwikkelen in één van de mooiste beroepen die er is: headhunter.

Solliciteren kan via onderstaande "apply" knop.

Location

Home office - Venlo

Contact person

Pieter de Kiewit
T: +31 850 866 798
M: +31 6 1111 9783

Other details
Match criteria
Jobtype preference
 • Treasury Commercie
 • Other
Industry type
 • Professional Services
Education
 • Bachelor's degree or equivalent
 • Master's degree or equivalent or more
Contract type
 • Full Time Employment
 • Part Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
 • < € 50.000
 • € 50.000 - € 75.000