Home >
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Junior Cash Manager (m/v) (Dutch speaker)

Taken Junior Cash Manager

In een relatief jong team is de cash manager verantwoordelijk voor het operationeel managen en inzichtelijk maken van liquiditeit en schulden. Hij speelt een belangrijke rol in de uitbouw en het onderhoud van de treasury infrastructuur en heeft veel contact met collegae en externe partijen zoals banken. Vanzelfsprekend is geen dag het zelfde en zijn er regelmatig ad hoc vraagstukken.

Ideale Junior Cash Manager

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een afgeronde opleiding op HBO niveau en dit zal waarschijnlijk zijn tweede loopbaan stap zijn. Momenteel werkt hij in corporate treasury, bij een bank of een treasury consultancy bedrijf. Vanzelfsprekend schrikt werken met geautomatiseerde systemen (TMS) en communiceren in Engels hem niet af. Hij vindt corporate treasury een mooi vakgebied, heeft graag contact met de business en ziet er naar uit meer te leren.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een marktleider in een traditionele en stabiele industrie met vestigingen over de hele wereld en heel veel entiteiten. Het succes van het bedrijf is mede te verklaren door de goede balans van autonome werkmaatschappijen enerzijds en een zeer professioneel hoofdkantoor anderzijds. De bedrijfscultuur kan worden beschreven met steekwoorden als nuchter, resultaatgericht en warm. Het treasury team is ambitieus maar "goed is goed genoeg".

Arbeidsvoorwaarden en proces

Het verwachte basisinkomen voor deze positie zal rond €50K liggen. Voor geïnteresseerde en passende kandidaten is een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar.

Sollicitanten kunnen hun profiel online updaten en voor deze functie solliciteren via de 'apply' button onderaan de pagina. Mogelijk zal in deze procedure de Treasurer Test worden ingezet.

Location

Utrecht omgeving

Publication date

18-12-2019

Contact person

Kim Vercoulen
T: (0850) 866 798
M: (06) 2467 9339
Other details
Match criteria
Jobtype preference
  • Cash Manager
  • Treasury Analyst
  • Treasury Accounting / Back Office
Industry type
  • Manufacturing & Industry
Education
  • Bachelor's degree or equivalent
  • Master's degree or equivalent or more
Contract type
  • Full Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
  • < € 50.000
  • € 50.000 - € 75.000