Home >
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Inside Sales Consultant - Finance Software (m/v)

Taken Inside Sales Consultant

De inside sales consultant speelt een essentiële rol in succesvolle sales processen. Zijn taak is zijn technisch inhoudelijke en sales collega's aan tafel zetten bij potentiële opdrachtgevers. De leads waarmee hij werkt zijn overwegend warm, cold calling doet hij weinig. Marketing support is sterk, processen en relaties zijn goed vastgelegd in Salesforce. Het aantal potentiële opdrachtgevers en concurrenten in Nederland is overzichtelijk. Alleen oprechte en inhoudelijke interesse werkt om hen te overtuigen.

Ideale Inside Sales Consultant

De ideale kandidaat voor deze positie heeft ervaring in het telefonisch verkopen van kennisintensieve producten of diensten in een business to business setting. Vanzelfsprekend is ervaring met de financiële discipline en/of software een grote plus. Een opleiding op hbo-niveau heeft de voorkeur, goede werkervaring kan het gemis hiervan compenseren. Als persoon is de ideale kandidaat nieuwsgierig en kan enerzijds de klantvraag achterhalen, anderzijds de relevante USP's van de oplossing overbrengen. Goede zakelijke Engelse en Nederlandse taalvaardigheid is voor deze functie een vereiste. Onze opdrachtgever staat open voor kandidaten die snel willen doorgroeien naar verantwoordelijkere posities maar ook voor hen die een langdurig stabiele positie nastreven.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende software onderneming, een spin-off van een bekende ERP-leverancier. Het niche product dat zij ontwikkeld hebben wordt snel populair bij internationale ondernemingen met een omzet van meer dan €200 miljoen. Het stadium van startup is achter de rug, processen en de organisatie zijn klaar om te groeien. Op professionele wijze wordt er omgegaan met marketing en opleidingen. Nederland heeft al een aantal grote opdrachtgevers voortgebracht en krijgt nu een eigen vestiging. Momenteel wordt er in meerdere landen geëxpandeerd, ambitieuze medewerkers groeien door.

Arbeidsvoorwaarden & Proces

Onze opdrachtgever biedt een uitgebreid inwerktraject. Het initieel OTE salaris bedraagt maximaal €60K, waarvan 70% vast.

For this position we expect you to apply in English. Did you know that you can update your profile online and apply easily for this vacancy via the button ‘apply’ below?

Location

Den Bosch

Contact person

Kim Vercoulen
T: (020) 6586 118
M: (06) 2467 9339
Other details
Match criteria
Jobtype preference
  • Treasury Commercie
  • Treasury IT Specialist
  • Treasury Analyst
Industry type
  • Professional Services
Education
  • Bachelor's degree or equivalent
  • Master's degree or equivalent or more
  • Vocational level or less
Contract type
  • Full Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
  • < € 50.000
  • € 50.000 - € 75.000