Home > > Vacancy Financial met Treasury Ambities
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Financial met Treasury Ambities

Taken Financial met Treasury Ambities

In dit jonge, snelgroeiende en kapitaalintensieve bedrijf zijn ze bezig met de opbouw en professionalisering van de finance afdeling. Zo speelt momenteel een upgrade van het ERP pakket (Exact). Je taken zullen zich in toenemende mate richting corporate treasury ontwikkelen, maar in de huidige levensfase van het bedrijf zijn er ook nog veel operationele, bredere taken op te pakken, bijvoorbeeld in accounts payable. Belangrijke treasury taken die ze het komende jaar willen opbouwen zijn cash forecasting, planning van de funding en het managen van grote projecten vanuit cash perspectief.

Ideale Financial met Treasury Ambities

Je bent de ideale kandidaat als je een goed fundament hebt in finance, bijvoorbeeld junior controller of accounting rollen hebt bekleed, en kan aangeven waarom je verder wilt in treasury. Verder word je alleen succesvol in deze rol als je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken, ideeën hebt & deze kan overdragen en begrip hebt dat dit niet van de ene op de andere dag gebeurt.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een zeer kapitaalintensieve onderneming met Champions League Private Equity eigenaren. De ambities zijn groot en reëel: binnen enkele jaren zal een groot deel van ons een gemakkelijker leven hebben door wat onze opdrachtgever nu bouwt. Zoals je wel vaker ziet bij ondernemingen in deze levensfase, zijn medewerkers zeer betrokken, getalenteerd en niet bang om ook de operationele klussen op te pakken. . De perspectieven zijn zeer aantrekkelijk, je kan mee omhoog groeien en the sky is the limit.

Arbeidsvoorwaarden & Proces

Verwachte basisinkomen voor deze rol ligt op €60K. Onze opdrachtgever biedt vrijheid en verantwoordelijkheid.

Did you know that you can update your profile online and apply easily for this vacancy via the button ‘apply' below? Read more about practical aspects of applying in this blog. Some of our clients ask candidates to take the Treasurer Test

Location

Utrecht Region

Contact person

Haia Aaraj
T: +31 850 866 798
M: +31 6 2545 3976

Other details
Match criteria
Industry type
  • Manufacturing & Industry
Education
  • Bachelor's degree or equivalent
  • Master's degree or equivalent or more
Contract type
  • Full Time Employment
Preferred Jobtype
  • Treasury Analyst
  • Cash Manager
  • Treasury Controller / Mid Office
Expected annual income / Hourly rate
  • € 50.000 - € 75.000