Home >
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Corporate Finance Analyst (m/v) Project- en ondernemingsfinanciering

Taken Corporate Finance Analyst

Het betreft een positie in een corporate treasury afdeling waar regelmatig zeer grote, internationale en diverse financieringen worden gestructureerd. We zoeken de junior op de afdeling die vanaf het begin verantwoordelijkheid krijgt (en neemt) in bijvoorbeeld analyses, investor relations, leningdocumentatie en credit ratings. Het team is niet groot, het zal zeker voorkomen dat ook moet worden ingesprongen in cash management en counterparty risk analyse.

Ideale Corporate Finance Analyst

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een relevante, afgeronde academische opleiding. Recht, economie of bedrijfskunde zouden bijvoorbeeld passend zijn. Hij hoeft nog niet alle expertise te hebben en werkte bij een bank, als consultant of in een andere corporate treasury afdeling. Aantoonbare ervaring met kapitaalmarkten, financieringen, documentatie en reporting & analyse zijn zeer gewenst. Als persoon is de analyst nieuwsgierig, communicatief en hij zal zich nog verder ontwikkelen.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft impact op het dagelijks leven van alle Nederlanders en een aantal niet-Nederlanders. Haar activiteiten zorgen voor het oplossen van grote maatschappelijke issues die nu prominent in het nieuws zijn. In het bereiken van de ondernemingsdoelstelling is de corporate treasury afdeling essentieel en het treasury team is een innovatieve en bekende partij in de internationale kapitaalmarkten. Het team is informeel en inhoudelijk gedreven. De onderneming investeert actief in haar personeel en zorgt bewust voor een goede work-life balans.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Het verwachte basisinkomen voor deze positie is €65K met een ruime bandbreedte voor jonge talenten en ervaren kandidaten die iets extra's kunnen brengen. De secundaire voorwaarden zijn zonder meer goed en ontwikkeling van personeel krijgt veel aandacht. Voor passende kandidaten die interesse hebben, is er een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar.

Did you know that you can update your profile online and apply easily for this vacancy via the button ‘apply' below?

Location

Arnhem Region

Publication date

16-04-2019

Contact person

Pieter de Kiewit
T: (020) 6586 118
M: (06) 1111 9783
Other details
Match criteria
Jobtype preference
  • Corporate Finance Manager / Financing Specialist
  • Treasury Analyst
Industry type
  • Manufacturing & Industry
Education
  • Master's degree or equivalent or more
Contract type
  • Full Time Employment
Expected annual income / Hourly rate
  • € 50.000 - € 75.000