Home > Privacy
© Sculpture: Jos Dirix
© Sculpture: Jos Dirix

Privacy

English version

When does this Privacy Statement apply?
This statement applies to all processing/handling of personal information of customers, clients and marketing contacts we carry out. Personal information is information that can be traced back to an identified or an identifiable natural person. `

Who is responsible for your data?
Treasurer Search is responsible for processing/handling personal information as described in this privacy statement.

Contact details:
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
+31 (0) 206586118
www.treasurersearch.com

Whose information does Treasurer Search process/handle?
As already indicated, this Privacy Statement applies to all of our processing/handling of personal information. When processing/handling personal information, we distinguish the following groups:

Candidates: Individuals who are considered for one or several job vacancies which we attempt to fill now or in future.

Clients: Employees of organisations who are looking for candidates for a specific position, on whose behalf we search for the suitable candidate.

Marketing contacts: Individuals who are not candidates or clients, for whom, for the execution of their function or otherwise, information exchange and relationship management with Treasurer Search is relevant. This also includes trade organisations and education/training institutes.

Employees: Our employees

Basis for information processing/handling
Based on the GDPR, we are obliged to indicate the legal objective for the processing/handling of your personal information. Treasurer Search bases the processing/handling of personal information on the following objectives:

  1. The processing of personal information is necessary for the execution of an agreement.
  2. You have given us permission for the processing/handling of your personal information.
  3. This processing/handling is necessary for compliance with a legal obligation.
  4. On the grounds of our legitimate interest.

We enter into agreements with clients and candidates. Clients ask us to search for suitable candidates for their job vacancies. Candidates ask us to search for interesting job vacancies. In order to be able to do this, we need personal information from those who ask us to carry out a search on their behalf.

If you have no agreement with us, we have no justifiable interest and there is no legal obligation, we process/handle your personal information only with your permission.

Automated processing/handling
We do not take any decisions based on automated processing/handing. This concerns decisions which are made by computer programs, or systems, without human involvement (for example a Treasurer Search employee).

Basis for the processing/handling of your information
You have given us permission to contact you with job vacancies that are of interest to you
Objective: contact candidates regarding job vacancies
Basis: In our search for suitable candidates, we use websites such as LinkedIn and job vacancy sites. If, while searching for candidates, we come across an open job vacancy that would suit you, we ask permission to approach you for interesting job vacancies.
Details: Initially, we only use a name and a (derived) email address to make contact. If you give us permission to contact you, we ask you to send us a Curriculum Vitae, for example.
Retention period: We ask your permission to contact you with job vacancies that we think might suit you. We ask permission to keep you in our database for 36 months. Towards the end of these 36 months, we will ask if we can extend the period. If you do not give permission for this, your personal information will be deleted.

You wish to remain in the database, but not be contacted.
Objective: Given that we focus on a relatively small section of the employment market, we will often consider the same candidate for various job vacancies. If you are part of this small market, we will most likely contact you more often. If you do not wish this, but do not permit us to save your information, we will contact you more often. After all, we have no knowledge of previous contacts. If this is not what you want, your details can be included in our database with a note stating that you do not wish to be contacted.
Basis: For this objective, we only include people in our database who have given permission for this.
Details: We use only the information we need to check if we have already contacted you in the past. A name and (derived) email address is sufficient for this.
Retention period: We ask permission to be allowed to keep you in our database for 36 months. Towards the end of these 36 months, we will ask you again if you would like to extend the period.

You are a candidate and you have asked us to look for interesting job vacancies on your behalf.
Objective: Help candidates in the search for an interesting position
Basis: Whenever we search for interesting job vacancies on your behalf, we process/handle personal information. We do this because it is necessary for the correct execution of our agreement.
Details: In order to search for job vacancies that suit you, we ask you to send us a CV. We need this CV to be able to make a proper evaluation about what job vacancies might suit you. In addition, we ask for contact information, so that we can contact you.
Retention period: Whenever we enter into an agreement with a candidate, we keep the personal information for the duration of the agreement. We only retain your details for a longer period when you give your permission to remain in the database.

You have applied for a job opening with one of our clients through the website
Objective: Assessing whether a candidate is suitable for the function for which he/she has applied
Basis: We process/handle personal information for this objective, because this is necessary for concluding an agreement.
Details: In order to be able to apply, you must in any case enter your name and email address. The website also has space for entering a number of other details, but these are not obligatory. We advise entering only the details that are relevant to your application.
Retention period: Application details are deleted after 4 weeks, unless you give us permission to include them in the database for a longer period.

You are a contact with one of our clients and we are searching for suitable candidates for one or more job vacancies on your behalf.
Objective: Help the client in the search for suitable candidates for one or more job vacancies.
Basis: We process/handle your information, because this is necessary for the execution of the agreement. We use your information to be able to contact you.
Details: We use only your contact information, name and position title.
Retention period: We hold onto your information for the duration of the agreement. We only retain your details for a longer period when you give your permission to remain in the database.

You receive our newsletter
Objective: keep recipient informed of current affairs concerning treasury, the treasury employment market and Treasurer Search
Basis: you receive the newsletter only if you have given us permission to send the newsletter to you
Details: We only require your name and email address for sending the newsletter
Retention period: We retain this information for as long as you are registered for the newsletter. Opting out of the newsletter is simple. You can do this by clicking on ‘unsubscribe’ in the newsletter.

You are one of our employees
Objective: Maintain personnel file
Basis: According to legislation, we are required to maintain a personnel file. In order to be able to comply with this legal requirement, we need to be able to process/handle a number of your personal details.
Details: For this we need your name, contact details, bank account number and a copy of an ID card or passport.
Retention period: We use the legal retention periods for storing your information.

You are a contact for a client who has used our services in the past.
Objective: We will contact you in the future to see whether previous clients would like to use our services again.
Basis: If you are a contact with a company that has availed of our services in the past, we will hold on to your information if you give us permission to do so and/or on the grounds of justifiable interests.
Details: We use only your contact information, name and position title.
Retention period: We keep the information for as long as you give us permission to keep your information. Towards the end of this period, we will ask you if you wish to remain included in our database for another 36 months.

You are a marketing contact
Objective: Maintain contact in order to be able to collaborate in the future
Basis: We only include you as a marketing contact if you give us permission for this, and/or on the grounds of justifiable interests.
Details: We use a name, contact details and a position title for our marketing contacts.
Retention period: We keep the information for as long as you give us permission to keep your information. Towards the end of this period we will ask you if you wish to remain included in our database for another 36 months.

With whom do we share your information?
We only share personal information with other parties when we have been granted permission to do so by the owner of the personal information. We always ask candidates if they are interested in a particular position, before introducing the candidates to our clients.

Your rights

  • The right to data portability. You can submit a request to us to send the details we have from you in a file to you or to another organisation you name.
  • The right to obscurity. The right to be ‘forgotten’.
  • Right of perusal. This is the right of people to peruse the personal information from you which we process/handle.
  • The right to rectification and interpretation. This is the right to amend the personal information from you which we process/handle.
  • The right to restriction of processing/handling: whenever you think that we are processing/handling your personal information more than is necessary, or that we are processing/handling incorrect personal data, you can ask us to restrict processing/handling.
  • Whenever we base the processing/handling of your personal information on your consent, you are always entitled to revoke this consent. If you do this, we remove your information from our database.
  • The right to lodge an objection with regard to the processing/handing on the basis of justifiable interests.

If you wish to revoke one of the rights above, you can email us at Info@treasurersearch.com. In order to ensure that the request for perusal is from you, we ask you to send a copy of your proof of identity with the request. In this copy, ensure your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), the passport number and Citizen Service Number (CSN) are unreadable.

Candidates can avail of the right to rectification and interpretation by logging in on the website. Anyone who has an email address registered in our database can request his or her password through the website. This password, in combination with the email address, provides access to your profile on the website. You can enter or amend your information here.

In the case of a complaint regarding the manner in which we process/handle your personal information, we would very much appreciate you contacting us. We also wish to point out that you have the option to submit a complaint to the national supervisory body, the Personal Data Authority. You can do this via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cookies
We use only technical and functional cookies. A cookie is a small text file that is stored on your computer, tablet, or smartphone during your first visit to this website. The cookies we use are necessary for the technical function of the website and your ease of use. They ensure that the website works as it should, and they also remember your preferred settings, for example. They also enable us to optimise our website. You can opt out of cookies by adjusting your internet browser so that it no longer saves cookies. You can also delete all information previous stored through your browser settings.

Links to social media
We also provide the option of sharing some parts of our website through various social media. When you use this option, these websites can place cookies on your computer, tablet or smartphone. We have no influence over the placing of cookies and the processing/handling of personal information by these websites. With regard to the use of social media, the terms and conditions of the websites in question apply.

Google Analytics
We use Google Analytics to register the number of visits to our website. We have set up Google Analytics in such a way that we do not share data with Google and other third parties. In addition, IP addresses are made anonymous by removing the section behind the last full stop, so that the IP address no longer leads directly to you. We are only interested in the number of visitors to the website, and not who these visitors are.

Access to your information
Only our employees have access to your information. Our database can only be accessed with a log-in name and password, which is available only to our employees.

Security of your information
We take the protection of your information seriously and take appropriate measures to combat the misuse, loss, unauthorised access, unwanted publication and unlawful changes. If you feel that your information is not fully secure, or there are indications of misuse, please contact us.

 

Dutch version

Wanneer is dit Privacy Statement van toepassing?
Dit statement is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens van klanten, opdrachtgevers en marketingcontacten door ons. Persoonsgegevens zijn gegevens die te herleiden zijn naar een geïdentificeerde of een identificeerbare natuurlijke persoon.

Wie is er verantwoordelijk voor uw gegevens?
Treasurer Search is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
+31 (0) 206586118
www.treasurersearch.com

Van wie verwerkt Treasurer Search persoonsgegevens?
Zoals eerder aangegeven is dit Privacy Statement van toepassing op al onze verwerkingen van persoonsgegevens. Bij het verwerken van persoonsgegevens onderscheiden wij de volgende groepen:

Kandidaten:
Personen die in aanmerking komen voor één of meerdere vacatures die wij nu of in de toekomst proberen in te vullen.

Opdrachtgevers:
Medewerkers van organisaties die op zoek zijn naar kandidaten voor een bepaalde functie, voor wie wij zoeken naar de geschikte kandidaat. 

Marketing contacten: Personen, niet zijnde kandidaten of opdrachtgevers, waarvoor, al of niet vanuit de uitoefening van hun functie, informatie uitwisseling en relatiemanagement met Treasurer Search relevant is. Hierbij valt te denken aan branche organisaties en opleidingsinstituten.

Werknemers:
Onze werknemers

Grondslag voor de verwerking
Op grond van de AVG/GDPR moeten wij aangeven wat de wettelijke grondslag is voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Treasurer Search baseert de verwerking van persoonsgegevens op de volgende grondslagen:

  1. De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst.
  2. U heeft ons toestemming gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
  3. De verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
  4. Op grond van ons gerechtvaardigd belang.

Wij sluiten overeenkomsten met opdrachtgevers en kandidaten. Opdrachtgevers vragen ons op zoek te gaan naar geschikt kandidaten voor hun vacatures. Kandidaten vragen ons op zoek te gaan naar interessante vacatures. Om dit goed te kunnen doen hebben wij persoonsgegevens nodig van degene die ons gevraagd heeft op zoek te gaan.

Heeft u geen overeenkomst met ons, hebben wij geen gerechtvaardigd belang en is er geen wettelijke verplichting, dan verwerken wij uw persoonsgegevens alleen met uw toestemming.

Geautomatiseerde verwerking
Wij nemen geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Treasurer Search) bij betrokken is.

Doelen voor de verwerking van uw gegevens
U heeft ons toestemming gegeven om u te benaderen met voor u interessante vacatures
Doel: kandidaten benaderen met vacatures
Grondslag: Bij onze zoektocht naar geschikte kandidaten maken wij gebruik van websites als LinkedIn en vacature sites. Komen wij een u tegen tijdens het zoeken naar kandidaten voor een openstaande vacature past, dan vragen wij toestemming om u te mogen benaderen voor interessante vacatures.
Gegevens: In eerste instantie gebruiken wij hooguit alleen een naam en een (afgeleid) mailadres om contact te zoeken. Geeft u toestemming om u te mogen benaderen, dan vragen wij u onder andere een cv toe te zenden.
Bewaartermijn: Wij vragen toestemming om u in de toekomst te mogen benaderen met vacatures waarvan wij denken dat deze bij u passen. Wij vragen toestemming om u 36 maanden in onze database op te mogen nemen. Tegen het einde van deze 36 maanden, vragen wij of wij de periode mogen verlengen. Indien u hier geen toestemming voor geeft worden uw persoonsgegevens gewist.

U wilt in de database opgenomen blijven maar niet benaderd worden
Doel: Aangezien wij ons richten op een relatief klein deel van de arbeidsmarkt, zullen wij vaak dezelfde kandidaat voor diverse vacatures overwegen. Bent u onderdeel van deze kleine markt, dan zullen we u vaker willen benaderen. Indien u dit niet wilt maar u geeft geen toestemming uw gegevens op te slaan, dan zullen wij u vaker benaderen. Wij hebben immers geen weet van eerdere contacten. Vindt u dit niet wenselijk, dan kunnen uw gegevens in onze database opgenomen worden, met de aantekening dat u niet benaderd wenst te worden.
Grondslag: Voor dit doel nemen wij alleen personen op in onze database die hiervoor toestemming hebben gegeven.
Gegevens: Wij gebruiken alleen de gegevens die wij nodig hebben om te controleren of wij u in het verleden al benaderd hebben. Een naam en (afgeleid) mail adres is hiervoor voldoende.
Bewaartermijn: Wij vragen toestemming om u voor 36 maanden in onze database op te mogen nemen. Tegen het einde van deze 36 maanden zullen wij opnieuw vragen of we de periode mogen verlengen

U bent een kandidaat en u heeft ons gevraagd op zoek te gaan naar voor u interessante vacatures
Doel: Kandidaat helpen in de zoektocht naar een interessante functie
Grondslag: Wanneer wij op uw verzoek op zoek gaan naar interessante vacatures, verwerken wij persoonsgegevens. Dit doen wij omdat dit noodzakelijk is voor een goede uitvoering van onze overeenkomst.
Gegevens: Voor het zoeken naar vacatures die bij u passen, vragen wij u een cv op te sturen. Het cv hebben wij nodig om een goede inschatting te kunnen maken over welke vacatures bij u passen. Daarnaast vragen wij om contactgegevens, zodat wij contact met u op kunnen nemen.
Bewaartermijn: Wanneer wij een overeenkomst met een kandidaat hebben, bewaren wij de persoonsgegevens voor de duur van de overeenkomst. Alleen wanneer u toestemming geeft om langer in de database opgenomen te blijven, bewaren wij uw gegevens langer.

U heeft via de website gesolliciteerd op een vacature van één van onze opdrachtegevers
Doel: Beoordelen of kandidaat geschikt is voor de functie waarop hij heeft gesolliciteerd
Grondslag: Wij verwerken persoonsgegevens voor dit doel, omdat dit noodzakelijk is voor het sluiten van een overeenkomst.
Gegevens: Om te kunnen solliciteren moet u in ieder geval uw naam en mailadres invullen. Verder biedt de website ruimte om nog een aantal andere gegevens in te vullen, maar deze zijn niet verplicht. Wij raden u aan om alleen gegevens in te vullen die van belang zijn voor uw sollicitatie.
Bewaartermijn: Sollicitatiegegevens worden na 4 weken verwijderd, tenzij u toestemming geeft om voor langere tijd in de database te worden opgenomen.

U bent contactpersoon bij een van onze opdrachtgevers en wij zijn voor u op zoek naar geschikte kandidaten voor een of meerdere vacatures
Doel: Opdrachtgever helpen in de zoektocht naar geschikte kandidaten voor een of meerdere vacatures
Grondslag: Wij verwerken uw gegevens, omdat dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen.
Gegevens: Wij gebruiken alleen uw contactgegevens, naam en functietitel
Bewaartermijn: Wij bewaren uw gegevens voor de duur van de overeenkomst. Alleen wanneer u toestemming geeft om langer in de database opgenomen te blijven, bewaren wij uw gegevens langer.

U ontvangt onze nieuwbrief
Doel: ontvanger op de hoogte houden van actualiteiten omtrent treasury, de treasury arbeidsmarkt en Treasurer Search
Grondslag: u krijgt de nieuwsbrief alleen als u ons toestemming heeft gegeven om de nieuwsbrief naar u te sturen
Gegevens: Voor het sturen van de nieuwsbrief hebben wij alleen uw naam en mailadres nodig
Bewaartermijn: Wij bewaren deze gegevens voor zo lang als u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is eenvoudig. U kunt dit doen door op “unsubscribe” te klikken in de nieuwbrief.

U bent werknemer bij ons
Doel: Personeelsdossier bijhouden
Grondslag: Volgens de wet zijn wij verplicht om een personeelsdossier bij te houden. Om te kunnen voldoen aan deze wettelijke plicht is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u verwerken.
Gegevens: Hiervoor hebben wij uw naam, contactgegevens, bankrekeningnummer en een kopie van een ID-kaart of paspoort nodig.
Bewaartermijn: Wij gebruiken de wettelijke bewaartermijnen voor het opslaan van uw gegevens.

U bent werkzaam als contactpersoon bij een opdrachtgever die in het verleden gebruik heeft gemaakt van onze diensten
Doel: In de toekomst benaderen om te kijken of voormalig opdrachtgevers nog een keer van onze diensten gebruik willen maken.
Grondslag: Wanneer u contactpersoon bent bij een bedrijf dat in het verleden van onze diensten gebruik heeft gemaakt, bewaren wij uw gegevens als u ons daar toestemming voor hebt gegeven en/of op grond van gerechtvaardigde belangen.
Gegevens: Wij gebruiken alleen uw contactgegevens, naam en functietitel.
Bewaartermijn: Wij bewaren de gegevens voor zolang als u ons toestemming geeft voor het bewaren van uw gegevens. Tegen het einde van deze periode vragen wij u of u nogmaals voor 36 maanden in de database opgenomen wil blijven.

U bent een marketingcontact
Doel: Contact onderhouden om in de toekomst samen te kunnen werken
Grondslag: Wij nemen u alleen op als marketingcontact als u ons daar toestemming voor hebt gegeven en/of op grond van gerechtvaardigde belangen
Gegevens: Van onze marketingcontacten gebruiken wij een naam, contactgegevens en functietitel.
Bewaartermijn: Wij bewaren de gegevens voor zolang als u ons toestemming geeft voor het bewaren van uw gegevens. Tegen het einde van deze periode vragen wij u of u nogmaals voor 36 maanden in de database opgenomen wil blijven.

Met wie delen wij uw gegevens?

Wij delen alleen persoonsgegevens met andere partijen wanneer wij toestemming van de eigenaar van de persoonsgegevens hebben. Wij vragen kandidaten altijd of zij interesse hebben in een bepaalde functie, voordat wij de kandidaten voorleggen aan onze opdrachtgevers.

Uw rechten

  • Het recht op dataportabiliteit. U kunt bij ons een verzoek indienen om de gegevens die wij van u hebben in een bestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen.
  • Het recht op vergetelheid. Het recht om ‘vergeten’ te worden.
  • Recht op inzage. Dat is het recht van mensen om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien.
  • Recht op rectificatie en aanvulling. Het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken te wijzigen.
  • Het recht op beperking van de verwerking: wanneer u van mening bent dat wij meer persoonsgegevens van u verwerken dan noodzakelijk of dat wij onjuiste persoonsgegevens verwerken, dan kunt u ons vragen de verwerking te beperken.
  • Wanneer wij de verwerking van uw persoonsgegevens baseren op uw toestemming, dan heeft u altijd het recht om deze toestemming weer in te trekken. Wanneer u dit doet verwijderen wij uw gegevens uit onze database.
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking op grond van gerechtvaardigde belangen.

Wilt u een van bovenstaande rechten inroepen, dan kunt u mailen naar Info@treasurersearch.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onleesbaar.

Kandidaten kunnen gebruik maken van het recht op rectificatie en aanvulling, door in te loggen op de website. Een ieder die met e-mailadres geregistreerd is in onze database, kan zijn wachtwoord op vragen via de website. Dit wachtwoord in combinatie met het e-mailadres bieden toegang tot uw profiel op de website. Hier kunt u uw gegevens aanvullen of wijzigen.

Wij stellen het op prijs als u in het geval van een klacht over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, contact opneemt met ons. Wel willen wij u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Cookies

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Links naar social media
Wij bieden de mogelijkheid om sommige onderdelen van onze website te delen via diverse social media. Wanneer u van deze optie gebruik maakt, kunnen deze websites cookies op uw computer, tablet of smartphone plaatsen. Op het plaatsen van cookies en de verwerking van de persoonsgegevens door deze sites hebben wij geen invloed. Op het gebruik van social media zijn de voorwaarden van de betreffende websites van toepassing.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om het aantal bezoeken van onze website te registreren. Wij hebben Google Analytics zo ingesteld, dat wij geen gegevens delen met Google en andere derden. Daarnaast worden de IP-adressen geanonimiseerd door het gedeelte achter de laatste punt te verwijderen, zodat het IP-adres niet meer direct naar u leidt. Het gaat ons dus alleen om en aantal bezoekers van de website en niet om wie die bezoekers zijn.

Toegang tot uw gegevens
Alleen onze medewerkers kunnen uw gegevens inzien. Onze database is alleen toegankelijk met een inlognaam en wachtwoord, waar alleen onze medewerkers over beschikken.

Beveiliging van uw gegevens

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.